Datorită restricţiilor impuse recent de către Facebook, Puteţi vedea evenimentele din Timişoara aici. Veţi fi redirecţionat în 5 secunde. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Întrebări frecvente

Ce surse de informaţii foloseşte AroundTM?

AroundTM foloseşte ca surse primare paginile web ale organizatorilor de evenimente, Facebook, Google My Business, Google Maps, Google Images, precum şi site-uri locale de ştiri. Pentru fiecare informaţie preluată dintr-o sursă externă, vei găsi şi linkul la sursă.

Sursele noi de informaţii sunt detectate prin căutare Google şi Facebook, şi adăugate automat în lista de surse. În acest moment, AroundTM foloseşte 8419 surse de informaţii (incluzând profile, pagini şi locaţii Google/Facebook şi website-uri).

AroundTM preia în mod automat informaţii cu caracter public folosind, dar fără a se limita la

Editorii AroundTM compară periodic unele informaţii publice cu surse locale de ştiri cum ar fi, dar fără a se limita la

Cum se filtrează informaţiile?

Pentru filtrarea informaţiei, AroundTM foloseşte filtre predefinite de tip "blacklist", "whitelist", "pattern matching", precum şi filtre de tip "self-learn".

Cum se determină evenimentele recomandate?

Evenimentele recomandate sunt cele la care şi-au manifestat multe persoane interesul de participare sau ale căror organizatori au avut evenimente de succces in trecut.

Ce sunt locaţiile recomandate?

Locaţiile recomandate sunt recomandările noastre personale.

Evenimentul meu nu apare pe site. Ce fac?

AroundTM caută în fiecare zi pe Google şi Facebook evenimente şi locaţii noi. În mod normal, dacă pagina ta de Facebook şi profilul din Google My Business au coordonatele GPS introduse corect pe hartă, totul se va întâmpla automat. În cazul în care informaţiile nu sunt preluate automat, poţi face o sugestie sau să ne contactezi.

Aş dori AroundTM ca partener media la evenimentul meu

Poţi afla mai multe despre parteneriatele media şi publicitate pe site la secţiunea Presă

Pot prelua evenimente de pe AroundTM?

Da. Platforma AroundTM poate poate exporta sau importa informaţii în timp real prin REST API.

Aveţi Newsletter AroundTM?

Deoarece informaţiile de pe AroundTM se schimbă extrem de des (chiar şi de mai multe ori pe oră), considerăm că un newsletter nu ar fi extrem de util. Vezi şi răspunsul la întrebarea următoare.

Aveţi Aplicaţie AroundTM pentru iPhone/Android/TV?

Deoarece interfaţa şi informaţiile despre evenimente se schimbă destul de des, pentru moment nu am optat pentru o aplicaţie de mobil/TV; cu toate acestea, site-ul AroundTM este optimizat pentru mobil, tabletă şi TV. Poţi creea o icoană AroundTM pe telefonul tău astfel:

  • Android: din chrome, navighează pe prima pagină AroundTM, apoi apasă pe meniu (cele 3 puncte verticale din dreapta sus) şi "Add to Home Screen"
  • iPhone: navighează cu Safari pe prima pagină AroundTM, apoi apasă pe butonul share din Safari şi apoi "Add to Home Screen"

Dacă nu reuşeşti să îţi adaugi AroundTM pe home screen sau întâmpini dificultăţi în a accesa AroundTM de pe mobil, ne poţi contacta.

Text revizuit în Martie 2018